Sauber Petronis ekipa informavo LORF.LT apie savo pilotu sudeties pasikeitima , komanda pranese, kad likusiuose sezono varzybose V.Zukauska pakeis po pertraukos sugrizes ispanas S.Carlos kuri Sauber skolinasi is Petronis GP ekipos .Sauber atstovo teigimu V.Zukauskas nepateisino komandos lukesciu ir neprisidejo prie iskeltu tikslu igyvendinimo .
V.Zukauskas savo karjera LORF pradejo praejusi sezona su Virgin Racing ( dabar Marussia Racing ) ekipa su kuria pavyko iskovoti ir pirmuosius du taskus.
Sauber suteike pilotui galimybe pasirodyti su pajegesniu bolidu, bei stipresneje komandoje, taciau piloto pasirodymas buvo nepakankamai geras.
V.Zukauskas : Gaila palikti Sauber, kartu dirbome sklandziai ir gana sekmingai, bet komanda nori kilti i virsu ir si karta as buvau silpnoji vieta.
Siek tiek apmaudu,kad suzinojau tai kiek per velai kai nebegalejau nieko pakeisti.
Linkiu vaikinams sekmes, sekmingai uzbaigti sita sezona ir gerai pasiruosti kitam.
As pats turiu vilties rasti sau bolida kitam sezonui ir likti LORF ir F-1.
V.Zukauska keiciantis ir i Sauber sugriztantis S.Carlos sezona pradejo su Petronis GP ekipa.
Iskovojas viena pergale ir 46 taskus per keturias lenktynes turejo sustabdyti savo veikla del luzusios rankos.
Po dvieju menesiu pertraukos grizes ispanas nusprende prisijungti prie Sauber ekipos kurioje praleido visa praejusi sezona.
S.Carlos ( Sauber Petronis ): Esu laimingas,kad dar esu kazkam reikalingas.
Si sezona turejau dideliu planu su Petronis GP bolidu, deja tai teko atideti.
Dabar visa demesi skirsiu formos atgavimui ir Sauber kovai su Lotus GP del 6 vietos komandineje iskaitoje.
Neturiu planu kitam sezonui, bet tikiuosi pradeti apie tai kalbeti keliu savaiciu laikotarpyje, o dabar visas demesys likusioms lenktynems.