LORF Racing Federation
LORF Racing Federation
LORF Racing Federation
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LORF Racing Federation

Lietuvos Internetinių Lenktynių Federacija

IndexHomeSearchLatest imagesRegisterLog in

E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai

Go down 
AuthorMessage
Jean Todd
LORF Prezidentas
LORF Prezidentas
Jean Todd

E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai Empty
PostSubject: E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai   E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai EmptyWed Jun 13, 2012 6:13 pm

E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai Nico+Rosberg+Canadian+F1+Grand+Prix+mue69zv5Yp0l

Stabiliai pirmojoje triju dienu „Formulės-1“ automobilių bandymų sesijoje atrodes „Mercedes GP“ komandos pilotas Ernestas Liubinas į tai tik numojo ranka – rezultatai šiose treniruotėse, jo teigimu, yra visiškai bereikšmiai. „Man tai nesvarbu. Žiūrėkit, čia tik pirma diena. Tai būtų svarbu, jei tai būtų lenktynių savaitgalis. Čia tai nieko nereiškia - kalbėjo lietuvis.

„Bendras jausmas dėl automobilio neblogas. Tikrai esu patyręs prastesnių pirmų dienų ir prastesnių jausmų išbandęs naujus automobilius. Likau visai juo patenkintas“.

„Pirmiausia pajutau kad jis visai maloniai valdosi. Jau vien dėl to esu patenkintas, tačiau yra sričių, kurias galime pagerinti ir kurias pagerinsime. Esu teigiamai dėl to nusiteikęs“, - sakė praejusi F-1 sezona penktoje vietoje uzbaiges lenktynininkas.

„Atlikau konkrečiai viską, ką komanda buvo suplanavusi.
Išbandėme įvairių dalykų, atlikome kelis patikrinimus.
Dar atlikome nemažai formalumų, kurie paprastai daromi pirmą dieną. Tai buvo visai normali bandymu sesija.

„Padangos tokios, kokios yra, bandai iš jų viską išspausti. Kol naujos, jos atrodo visai neblogai.
Be abejo, jos veikiausiai dyla labiau nei anksčiau, tačiau sąlygos vienodos visiems. Stengiesi kiek įmanoma ilgiau jas išsaugoti ir kuo geriausiai išnaudoti.

Back to top Go down
https://lorf.lithuanianforum.net

E.Liubinas : ratų įveikimo laikai – bereikšmiai
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Ferrari : Petronis GP laikai mus pribloske